Ohje: Seinämallin osat ja kokoaminen


OSAT PAKKAUKSESSA:

- Kehikko koottuna (korkeus 100 cm / leveys 45 cm)

- Pöytälevy: leveys 65 / syvyys 40 cm
- 2 kpl pöytälevyn kannaketta, pituus 35 cm, kiinnitettynä pöytälevyyn

- Hyllylevy leveys 60 / syvyys 25 cm
- 2 hyllyn kannaketta, pituus 25 cm, kiinnitettynä hyllylevyyn

- 2 turvastopparilevyä, 2 rikkaa, 2 sormiruuvia


 


1. Kiinnitä kehikko seinään: Asenna se vesiva`an avulla pystysuoraan! HUOM: Kehikon alareunan korkeus lattiasta: 45 cm on useimmille sopiva!

A. Kiinnitys puurakenteiseen seinään: suoraan puuruuveilla. Tarkista, että ruuvien pituus on sopiva kiinnityskohtien puun paksuuden kanssa!

B. Kiinnitys betoniseinään: Poraamalla ensin reiät seinään proppuja varten ja sitten kiinnittämällä kehikko ruuveilla seinän proppuihin.

C. Kiinnitys kipsilevyseinään: Etsi koolausmittarilla ensin kipsilevyn alta koolausten paikat. Jos koolausväli on sopiva kehikon kiskojen etäisyyden kanssa, kiinnitä kehikko suoraan levyn läpi molemmista kiskoista koolauspuihin. Jos koolausväli ei sovi kehikon leveyteen, kiinnitä kehikon toinen kisko sen kaikista rei´istä tukevasti yhteen koolauspuuhun. Vastaavasti kiinnitä toinen kisko levyyn kaikista rei´istä kipsilevyproppujen ja ruuvien avulla.

2. Kiinnitä stoppariruuvit kiskojen alapäihin siten, että kantikas vastakappale tulee kiskon sisäpuolelle ja rikka sekä sormiruuvi ulkopuolelle. HUOM: Voit käyttää stoppariruuveja myös pöytätason alamerkkeinä.

3. Pujota ensin pöytätaso kannakkeineen yläkautta kiskoihin ja säädä se sopivalle korkeudelle. Pujota sitten hyllytaso kannakkeineen yläkautta kiskoihin. Jätä hyllytaso lähelle kehikon yläreunaa.