Verkkokaupan rekisteriseloste


WISEDESK.EU VERKKOKAUPAN REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Virtain Fysioterapia Ky 0748802-9

Virtaintie 40, 34800 Virrat

 

REKISTERIASIOISTA VASTAAVAN YHTEYSTIEDOT

Puhelin 0505226715

Sähköposti: info@wisedesk.eu

 

REKISTERIN NIMI

Wise Desk-verkkokaupan asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt wisedesk.eu-verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut wisedesk-verkkokaupasta tavaraa.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Wisedesk.eu-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Wisedesk.eu-verkkokaupan toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Wisedesk.eu-verkkokaupan omassa rekisterissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Asiakkaalla on oikeus kieltää edellämainittujen tietojen käyttäminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse rekisterinhoitajalle osoitteeseen info@wisedesk.eu

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 

Henkilön etu- ja sukunimi (vaihtoehtoisesti yrityksen nimi, y-tunnus ja tilaajan yhteystiedot)

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Postin ja Matkahuollon seurantatiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Wisedesk.eu-verkkokaupan ulkopuolelle. Tietoja luovutetaan valmistajalle lähettämistä varten. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan rekisteriasioita hoitavanhenkilön käytössä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.